partners-in-top

Vinnaren i vår stora årskortstävling är korad

För en tid sedan utlyste vi en tävling på Facebook där man hade möjligheten att vinna ett årskort för säsongen 2019/20. Kortet innefattar både herr- och damserien och allt eventuellt kvalspel. Tävlingen pågick fram till och med den 9 juni.

Vi gratulerar Daniel Fredriksson, Kalix, som juryn anser haft den mest slående motiveringen. Den bestod enligt oss av den allra ädlaste konsten av bandypoesi och fick nog en och annan supporter att sträcka sig efter näsduken. Som bilden högst upp tydligt visar är han både glad och chockad över priset.

Här följer Fredrikssons motivering:

Ännu en vacker issport att skåda.

Hockeytrissa eller bandyboll, spelar faktiskt ingen roll.

Ute på IP trots vinden som viner, på plats det känns som att solen alltid skiner.

Välkommen ut på IP!

Förutom att Gilla vår sida på Facebook innehöll tävlingen ett annat moment där man även skulle tagga minst en vän i sitt inlägg. Att Fredriksson väljer att tagga Anders Karlsson, Marknadsansvarig i Kalix Hockey, är inte bara en smula komiskt utan framförallt värmande i och med den förbrödring som behöver ske mellan föreningarna, bland annat genom olika samverkansformer (som redan sker idag men som alltid kan utvecklas).

Daniel Fredriksson är till vardags delägare av Intersport i Kalix och har ett stort intresse av bandy men också idrott generellt.

Åter igen ett riktigt stort grattis!

Denna bild publicerades på Facebook för en tid sedan.

Fler Artiklar

Föreningen
Information