partners-in-top

Söndagen den 20 januari tar vi emot Tranås BoIS på Kalix IP. Bandyallsvenskan (herr) går då in i sluttampen och det är säsongens näst sista hemmamatch. Förutom att vi hoppas på stora sportliga framgångar i den matchen (och fram till dess) siktar vi på ett nytt rekord i något som varit ett mycket spännande inslag under tidigare säsonger, nämligen Målpengen.

Denna säsong är detta viktigare än någonsin. Som du säkert har kunnat följa i media är det många föreningar som har det tufft ekonomiskt, bl.a. har du kunnat läsa om de utmaningar klubbar som Västerås, Sandviken och Sandviken har, där de också vidtagit kännbara åtgärder för att få bukt på situationen. Vi har under säsongen berättat att det ekonomiska läget i Kalix Bandy är ansträngt och för att vara helt ärliga har vi en stor utmaning framför oss innan vi stänger räkenskapsåret den sista april.

Vad är Målpengen?

Du som företag eller privatperson går in med 200 kr per mål som Kalix Bandy gör i mötet med Tranås den 20 januari. Gör vi två mål betalar du 400 kr, gör vi 5 mål betalar du 1000 kr. Enkelt! 🙂

Du har även möjlighet att delta i samma upplägg i matchen dagen innan då vi möter Nässjö. Målpengen är aktiv båda helgmatcherna och du väljer själv om du enbart är med i matchen mot Tranås eller i båda två.

Genom att bidra på detta sätt hjälper du inte bara föreningen i ett ansatt ekonomiskt läge, du kommer självklart att synas på olika sätt:

  • Ditt företag (namn om du går in som privatperson) kommer ropas upp av speakern under matchen.
  • Du kommer synas på vår hemsida där vi efter matchen kommer sammanfatta och tacka alla som varit med och stöttat oss.
  • Deltagandet kommer spridas via sociala medier (Facebook och Instagram).

Vi håller nu som allra bäst på och peppar våra grabbar som längtar efter att producera i mötet med Tranås. Lagkapten, Johan Sundquist, tillika vår mesta målgörare är taggad och har fått en tydlig uppgift i matchen.

Du känner väl ingen press på dig att göra mål i matchen? frågade vi med glimten i ögat.

Johan skrattade först till svar och fortsatte sedan:

– Det är lugnt. Man ska ha press på sig!

Nuvarande tabelläge finner du här.

Hur gör jag för att vara med?

Anmäl ditt intresse genom att maila mig på john.mannberg@kalixbandy.se. Ange dina kontaktuppgifter. (Vissa företag går in med mer än 200 kr per mål och gäller det även dig så skriver du det.)

Har du frågor kan du antingen på samma sätt som ovan skicka ett mail eller ringa mig på 076-8322830.

Med hopp om nytt rekord den 20 januari! 😀

Fler Artiklar