partners-in-top

Svett och skratt på militärens marker

Cirka 30 km norr om Kalix, i den lilla byn Grubbnäsudden, gick den gångna helgen försäsongens stora träningsläger av stapeln. Inhysta i militärens anläggningar passade Kalix Bandys herrar på att svettas och umgås i dagarna två.

Peter Stock, huvudtränare, var nöjd:

– Det har varit två riktigt bra dagar! utbrister han med ett brett leende. Grabbarna har kört på riktigt hårt och det är kul att se vilka resultat som presteras.

Helgen inleddes med ett triathlon där simning, cykling och löpning stod på agendan. Vinnande lag bestod av Marcus Lindgren, Niclas Sundqvist och Johan Sundquist.

Vinnande lag i helgens triathlon.

Laget körde även en individuell tävling dagen efter, en så kallad Superstar. Den bestod av 400 meter löpning, jonglera 20 gånger med skaftet på klubban, 400 meter löpning, prickkastning med boll, löpning 400 meter, kasta stövel minst tolv meter, 400 meter löpning, luftgevärsskytte och en avslutande målgång. Starkast i Kalix var Simon Viklund. Tätt bakom följde Albin Ekström och Jonathan Johansson.

Simon Viklund var starkast i helgens individuella tävling.

Grabbarna fick även tid över till ett längre teoripass, matlagning och socialt umgänge. En sammanfattningsvis riktigt bra helg!

Nedan ser du fler bilder från träningslägret.

Fler Artiklar

Information