partners-in-top

Julmat i all ära, men är det ändå inte litet befriande när de sista resterna längst in i kylskåpet tar slut? Man kan liksom få för mycket av julskinka och prinskorvar.

Nu är julledigheten över för de flesta och i samband med det nystartar vi vår omåttligt populära onsdagsaktivitet på Kalix IP: Skridskokul och Bandykul. Det blir allt fler barn som upptäcker tjusningen i att åka skridskor och efter egen förmåga upptäcka glädjen i att ha kul tillsammans på en nyspolad och blank isparkett.

På onsdag den 9 januari 17:45 drar vi igång igen. Har du varit med förr vet du hur det går till. Är det första gången tar du med dig skridskor, hjälm, eventuellt klubba samt de kläder som är behövligt efter det att du analyserat din termometer. I skrivande stund skvallrar SMHI om -8 grader, ingen nederbörd och vindstilla. Perfekta förhållanden, helt enkelt!

Vi har två grupper: En där barnen enbart leker och har trevligt tillsammans på skridskor och en där vi även blandar in klubba och boll. Du väljer själv vilket som känns roligast och kan hoppa emellan precis som du vill.

Skridskokul

Skoj på is där vi leker och lär oss åka skridskor.

Bandykul

För de som vill spela med klubba och boll.

Alla föräldrar är välkomna att se på med en kopp kaffe i handen i vårt fräscha klubbrum med härlig utsikt över Kalix IP! 😀

PS. Vill du själv som förälder snöra på dig skridskorna är du mer än välkommen att delta på isen.

Kontaktpersoner

Magnus Johansson: 070 – 643 46 98
Sara Ekman: 070 – 365 34 91

Kontakta oss om du har några frågor.

Varmt välkomna till Kalix IP på onsdag! 🙂

Fler Artiklar