partners-in-top

Spring för barnen på lördag

Det närmar sig. Bara två dagar återstår till årets upplaga av Kalix Stadslopp. Var med och spring för barnen och deras framtid lördagen den 20 juli klockan 13.00. Vi samlas på galleriatorget.

Stadsloppet går ut på att varje löpare “raggar” ihop sponsorer som är villiga att satsa en slant per varv. Det kan vara allt från några kronor till många hundralappar. Företag kan välja att sponsra löpare direkt eller ställa upp med en egen löpare. Alla intäkter går oavkortat till Kalix Bandys ungdomsverksamhet.

Du springer i 30 minuter avverkar så många varv du mäktar med. Banlängden för vuxna och barn från 11 år och uppåt är ca 350 meter medan de yngre har en sträcka om ca 150 meter att tillryggalägga.

Alla deltagande barn får ett diplom, medalj samt festis och varmkorv. Bästa Dam och Herr vinner varsitt pris.

Anmälan

Stadsloppet är ett väldigt viktigt startskott på säsongen där vi lägger en ekonomisk grund för ungdomsverksamheten. Hur mycket vi än älskar den idrott vi hänger oss åt måste vi erkänna att den är väldigt utmanande ekonomiskt, inte minst med kostsamma resor. Tittar vi några år tillbaka stod grannbyn för motståndet – idag behöver vi åka längre för varje match eller cup, något som gör att kostnadsmassan växer.

Anmälan kan ske i förväg till Magnus “Dagge” Johansson på antingen 070-6434698 eller dagge_johansson@hotmail.com. Du kan även anmäla dig mellan 12:00 och 12:30 under själva löparfesten då du också erhåller din nummerlapp.

Kontakta Magnus för frågor.

Fler Artiklar