partners-in-top

Nu tar vi ett uppehåll för sommaren

Dagarna sprintar framåt i ett hiskeligt tempo och en annalkande ispremiär står snart för dörren. Innan vi remmar på oss skridskorna är det dags för en uppfriskande och välförtjänt ledighet under ett antal veckor.

Personalen på kansliet har nu tagit sommaruppehåll och vi öppnar dörrarna igen närmare mitten av augusti.

Innebär det att verksamheten står helt stilla? Absolut inte. Vi har många projekt igång i bakgrunden, framför allt när det kommer till frågor som rör ekonomi, marknad och arrangemang. Arbetet i våra kommittéer pågår kontinuerligt. Passa på att förkovra dig i en rykande färsk laguppställning rörande dessa.

Har du tips och idéer på hur vi kan utvecklas? Kontakta då ordföranden i respektive kommitté via mail eller telefon (kontaktuppgifterna finner du under det avsnitt som länkas ovan). Vi har alltid dumbostora öron som är redo att få insikt i hur vi ska göra Kalix Bandy bättre på alla sätt – både nu och i framtiden.

Hemsidan och våra sociala medier kommer gå in i en liten semesterlunk under några veckor, vilket inte för den delen betyder att vi kommer vara helt tysta.

Jag vill även passa på att tipsa om att Stadsloppet går av stapeln lördag den 20 juli. Har du inte anmält ditt deltagande som löpare är det hög tid att göra det. Ska du inte springa ser du till att notera datumet i din kalender och tar med dig familjen och har en riktigt rolig dag “på stan” tillsammans med oss.

Från hela Kalix Bandys vägnar önskar jag dig en fantastisk sommar!

Fler Artiklar

Sargvakten Spekulerar
Midsommar
Föreningen