partners-in-top

Matchändringar

Vårt damlag styrde söderut vid 15-tiden idag, planen var att de skulle möta Härnösand på lördag och Söråker på söndag. I morse fick vi beskedet att Härnösand var drabbade av covid och ville flytta matchen. Efter ett bra samarbete med Östersund kunde vi redigera planen och damlaget kommer i stället att möta Östersund kl 17 på lördag.

Herrlaget åker söderut i morgon och på deras agenda stod Ljusdal på lördag och Falun på söndag. Ljusdal har meddelat sjukdom i truppen. Det har jobbats hårt både från föreningen och Svenska Bandyförbundet att få till en match antingen mot Ljusdal eller mot Västanfors, men tyvärr löste det sig inte, så herrarna får semester en dag i Falun (lördag) då deras biljetter inte gick att ändra till ett flyg på söndag morgon i stället.

Covid ställer till det på många olika sätt, inte bara restriktioner utan även personal neddragningar så inte gruppbokningar kan ändras och hotell som har restauranger stängda på helgerna så det är svårt att få ett mål med husmanskost. Matcher som blir inställda med kort varsel. Man kan bara undra hur detta ska sluta…

Fler Artiklar

Information
Dam
Ny vinst för Kalix Damer