partners-in-top

Hemmafinalen 2021

Vid den här tiden på året känner de flesta av oss som håller på med bandy hur säsongen börjar nå sin kulmen. Bandyplanen är full med tjejer och killar i alla åldrar som tränar och spelar matcher. Det här året har tyvärr varit helt annorlunda. Vi spelar nästan ingen bandy alls!

Lyckligtvis håller Elitserien Dam och Herr samt Allsvenskan herr igång, fast helt utan publik. Tv-tittandet slår dock nya rekord, så intresset för bandy är fortfarande stort. Tyvärr kommer även SM-finalerna spelas utan publik i år.

Svenska Bandyförbundet och Föreningen Svensk Elitbandy har i år skapat en unik satsning “Hemmafinalen”. Ett dagslångt tv-format (ca 9 timmar) som bara handlar om bandy och årets finaler. Intervjuer, tävlingar, underhållning, klackkampen och mycket annat utlovas.

De har satt ihop ett paket kring Hemmafinalen som säljs för 299 kr. Värdet på paketet är 448 kr och innehåller både finalmössan, matchprogram och chanser till fina priser i olika tävlingar.

För varje såld biljett går 25 kr till köparens favoritförening. Dessutom delas det ut fina priser till den förening som har flest fans i hemmaklacken (gäller alla klubbar, inte bara de som spelar finalerna).

Läs mer på: https://www.hemmafinalen.se

Fler Artiklar

HerrSargvakten Spekulerar
Inför Katrineholm
Dam
Inställd damserie