partners-in-top

Årets kanske häftigaste medlemsdag närmar sig. Den 11 juni klockan 19:00 startar vi ett inspirerande årsmöte där vi blickar framåt och tillsammans placerar de fundament som ska få oss att lyfta ännu högre.

Förutom att följa den fastställda dagordningen som bland annat innefattar den ekonomiska situationen för det nyss stängda räkenskapsåret samt presentera den tänkta budgeten för nästa säsong, kommer vi välja en till viss del ny styrelse där framåtandan kommer bli än mer påtaglig.

En förening är som en orkester. Varje enskild medlem kan inte musicera som det passar hen.

Är du inte medlem? Passa på att lösa ditt medlemskort i Kalix Bandy redan idag. Du stödjer inte bara föreningen och får vara med och påverka på årsmötet, du kan även spara en del pengar genom att nyttja diverse förmåner hos lokala aktörer.

Bor du inte i Kalix Kommun men vill ändå bli medlem? Härligt! Då besitter du inte bara ett kalixhjärta utan brinner förmodligen för bandy generellt. Till dig kommer vi skicka vår uppskattade Bandytidning samt matchprogram så att du får information om föreningen och kan följa våra matcher under säsongen.

Vi har mycket spännande på gång inom föreningen och glöm inte att din största chans att styra skutan, åt i din mening rätt håll, är på årsmötet. Här stakar vi ut färdriktningen och du kan påverka mer än någon annan gång under året.

Skådeplats för dagen är vårt gamla klubbrum på Kalix IP. Dess kvadratmeter är inte tusentals till antalet med är det något vi har gott om är det hjärterum och således stjärterum.

Som avslutning på kvällen kommer vi givetvis informera om diverse saker som händer inom föreningen och hur vi arbetar vidare med vår verksamhetsutveckling.

När: Tisdag den 11 juni klockan 19:00
Var: Gamla Klubbrummet, Kalix IP

Vi bjuder på fika.

Hur blir jag medlem?

Pris: 200 kr för enskild medlem. 300 kr för hela familjen.

Du gör din inbetalning till antingen Bankgiro eller via Swish.

Bankgiro: 5725-5358
Swish: 123 440 7854

Märk din inbetalning med att den avser medlemskap och ange namn och adress.

Varmt välkommen på årsmötet!