partners-in-top

Edsbyn vann rättvist

Kalix Bandy Dam spelade andra matchen den här helgen och idag stod Edsbyn för motståndet. Det blir en relativt målsnål match där Edsbyn spelar ett tätt försvarsspel. 1-0 till Edsbyn kommer först i den 30:e matchminuten genom Maja Embretsén. Edsbyn ska snart öka på ledningen till 2-0 och det är Carin Åsentorp som gör det målet i den 33:e minuten och detta står sig till halvtid.

Det är tufft att spela 2 matcher på en helg och när matchen också blir fysisk så kan orken tryta lite. Edsbyn kan också få in 3-0 i början av andra halvlek och spela på ledningen. Kalix håller ändå uppe spelet bra och har bl a 10 st hörnor men ingen resulterar i mål. Däremot så gör Kalix ett spelmål i den 77:e minuten och det är Linnea Sandberg som gör sitt första mål i Allsvenskan vilket innebär 3-1. Kalix tar också en Time Out för att försöka få till en slutforcering, men resultatet 3-1 står sig matchen ut.

Nu är det bara att åka hem och träna innan nästa bortaturné som är om 2 veckor, då man möter Rättvik och Söråker.