partners-in-top

Dampremiär avklarad

Första matchen för säsongen avklarad. Blev förlust mot IFK Rättvik med 11-4. Kalix var målmässigt bra med fram till den 35 matchminuten och ställningen var 0-2 med Kalix siffror först. Sedan gjorde Rättvik 3 mål inom 3 minuter och gick till halvtidsvila med en betryggande 5-0 ledning.

Andra halvlek hann knappt komma igång innan Kalix fick straff och som Caroline Strömberg förvaltade väl. Tyvärr replikerade Rättvik med 2 snabba mål och vi hade 7-1 till Rättvik, men Kalix gav inte tappt utan Emma Andersson och Tanja Illarionova gav Kalix lite hopp och satte både 7-2 och 7-3 samt att Caroline Strömberg satte sitt andra mål för kvällen när hon reducerade till 8-4. Längre än så skulle inte Kalixtjejerna komma denna kväll utan Rättvik kunde göra ytterligare 3 mål i slutat av matchen när det redan var avgjort. Roligt att vi fick 3 olika målskyttar i Kalix idag.

Idag blir det en ny match mot tippade topplaget Grycksbo IF. Ni kan följa matchen kl 11:00 som vanligt på elitrapport.se https://www.elitrapport.se/live2/?gameID=28033&h=Grycksbo%20IF&a=Kalix%20Bandy%20Dam