partners-in-top

Andersson är fortfarande en del i Kalix framtidssatsning

Inom Kalix Bandy arbetar vi intensivt med att utveckla ungdomsverksamheten. Det handlar både om att utöka antalet utövare och antalet årskullar (lag), men även om att attrahera och utbilda fler duktiga ledare som vill utveckla vår verksamhet.

En stark barn- och ungdomsverksamhet kommer i framtiden dessutom leda till ökade sportsliga framgångar på seniornivå. Vi kommer sakta men säkert återgå till en A-lagstrupp som mer och mer består av hemvävt material (de norra delarna av Sverige), givetvis kryddat med exotiska inslag utanför orten.

Under påsken kom vi överens om undertecknandet av ett tvåårskontrakt med en av våra lovande offensiva krafter. Wilmer Andersson, 17, har bestämt sig för att satsa vidare i den röda dressen och blir en viktig del i vårt utvecklingsarbete.

Under säsongen har Andersson, som fortfarande betecknas som junior, främst avlastat de offensiva spelarna på mittfältet. Han är väldigt inspirerad inför kommande säsong och har startat försäsongsträningen på allra högsta nivå.

Vi är glada över överenskommelsen och ser Andersson som en viktig framtida del i laget när utvecklingen går åt rätt håll.

John Mannberg
Peter Stock
Tävlingskommittén

Fler Artiklar

HerrSilly Season