partners-in-top

Kalix skriver nytt kontrakt med den offensive halven: “Vi kommer arbeta hårt”

Bygget av det lag som ska representera Kalix Bandys röda färger nästa säsong närmar sig den sista stenen. Vi gjorde tidigt klart den stomme som är en förutsättning för att möjliggöra framgångar, både i den efterföljande värvningscirkusen och när vinterhalvåret tar vid. Några pusselbitar har varit svårare att passa in men idag har vi slutligen (förmodligen) färdigställt den trupp som åker ut på Kalix IP.

Vi kan med glädje presentera Anton Khrapenkov som spelklar för Kalix Bandy. Det har passerat många veckor och nu har vi äntligen kommit i hamn.

– Det känns jättebra, säger John Mannberg, ordförande i Tävlingskommittén. Anton är enormt viktig för vårt offensiva spel och tillför en spetskompetens som är svårfunnen i de flesta lag. Jag är riktigt glad idag.

Även Khrapenkov är optimistisk:

– Ja, vi kommer arbeta hårt och försöka spela en så bra bandy som möjligt.

I och med Khrapenkovs underskrift är den 19 man starka truppen i stort sett klar. Det finns fortfarande några lösa trådar kvar men nedan finner du de namn som med största sannolikhet är det lag vi mönstrar om några månader.

Och vi är nöjda.

För en nervkittlande vinter. Tillsammans.

Truppen

Oskar Sundqvist, Clas Karlsson, Viktor Lundbäck, Elis Lindgren, Mattias Snäll, Marcus Lindgren, Wilmer Andersson, Niklas Sundqvist, Johan Sundquist, Jonathan Johansson, Anton Voronchikhin, Mikael Jansson, Albin Ekström, Joakim Persson, Simon Viklund, Robin Alamaa, Simon Sandström, Ivan Detsura och Anton Khrapenkov.

Tävlingskommittén
John Mannberg
Peter Stock
Patrik Rönnqvist

Fler Artiklar

Herr
Dam