partners-in-top

Coronatider

Vad händer egentligen med vår verksamhet under dessa coronatider? Nytt från och med tisdag 10/11 är att Norrbotten har “Lokala Allmänna Råd”, vad innebär det för föreningen?

Herrlaget får fortsätta träna och spela sina matcher. Seriepremiären är sedan tidigare uppskjuten, så första matchen kommer att spelas 21/11. Damlagets träningar/matcher är inställda. Alla ungdomsspelare födda 2005 och yngre får fortsätta träna, inga matcher/cuper spelas.

Kommunen uppmanar de som har träningsverksamhet att duscha och byta om hemma. Undantaget är Part Arena och FOMAB Arena där det är tillåtet att byta om på plats. Våra ungdomsledare har dock beslutat att P13/U11 och U9 byter om hemma, för att minska ev smittspridning.

Vid ett möte mellan Bandyförbundet, distrikten och serieledarna den 12/11 beslöts att pausa alla serier (förutom Elitserien dam/herr och Bandyallsvenskan herr) from 13/11 tom 2/1 2021.

Vid träningar skall alla övningar som innebär att deltagarna är nära varandra undvikas. Vid genomgångar ska ledarna se till att alla sprider ut sig.

Fler Artiklar

Dam
Information