partners-in-top

Dubbla matcher för damerna i helgen

Nu går Damallsvenskan in i sitt slutskede och vi bjuds på 2 matcher i helgen för damerna. Bjuds är precis vad vi gör, så passa på att gå och titta när vårt unga damlag snörar på sig skridskorna och tar isen i besittning.
2 av Kalix Bandys viktiga sponsorer, Hotell Valhall och E.Mörks Åkeri AB är det som står för fiolerna så att vi intresserade bandyvänner får njuta av bandy.
Men glöm inte pengarna eller telefonen (swish) för i paus kan du passa på att köpa gott fika och värma dig lite.
Vad får vi se då; jo på lördag kl 10:00 redan, dyker IFK Rättvik upp och står för motståndet. Ett lag som började med 6 st förluster, men som tagit 5 poäng på de tre senaste matcherna och gjort 35 ! mål dessutom. Det verkar vara ett lag i form. En tjej som vi sett förut på IP är Matilda Ingvarsson. Hon har gjort 13 av de 35 målen så henne får vi se upp med.
Kalix då, jo ett ungt lag som tar kliv för varje match och som vi hoppas ska utmana om poängen imorgon.
Söndag kl 15:00 är andra matchen i helgen då Spånga Bromsten dyker upp. Ett Stockholmslag jag har dålig koll på, så det ska bli spännande att få se vad dom kan. Har sett på tidigare laguppställningar att en viss Mikaela Hasselgren har deltagit…. Det finns lite meriter där.
Så alltså: Kom och se bandy i helgen.
För er som inte kan nöja er med detta så spelar även herrarna på lördag, Kl 14.00.

Fler Artiklar

Herr
Inför IFK Rättvik
Dam
Förlust för damerna