partners-in-top

Det är snart 24 timmar sedan branden upptäcktes. Ett helt dygn har snart passerat sedan elementära delar för vår verksamhet fattade eld och senare förkolnade. Kalix IP har sett ljusare stunder.

Elden håller en hård kram runt byggnaden.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som hjälpt oss under natten och dagen. Utan er hade vi vare sig haft en kanslibyggnad idag eller utrustning till våra herrar som spelar matcher om några dagar. Utan er hade sorgsenheten fortfarande legat tung över ett mörklagt Kalix IP.

Hjälp oss i vårt arbete

Vi är en till största del hårt ideellt arbetande förening som sliter hårtussar för att få hjulet att fortsätta rulla i ett makligt tempo. Det är en förening under ombyggnation, en förening som går en modern och ljus framtid till mötes – men först har vi en väg full med ihåligheter och stenar att färdas på. Och där behöver vi alla hjälpande händer.

Idag erbjuder vi dig att köpa ett brandpaket. Såklart en helt fiktiv produkt men med ett gott syfte 🙂

Paketet står för hopp om en bättre framtid och ger oss förutsättningar att fortsätta vårt utvecklingsarbete. Pengarna går direkt in i verksamheten som i och med nattens händelse blivit omtöcknad.

Vill du hjälpa Kalix Bandy uppskattar vi det. Verkligen.

Pris: 200 kr per brandpaket

(Eller valfritt belopp.)

Ditt bidrag swishar du in på nummer: 123 440 7854
Märk med meddelandet “Brandpaket”.

PS. Du får investera i Kalix Bandy hur mycket du vill; läs: köpa hur många brandpaket du vill.

Ett innerligt tack från oss alla, till er alla.