partners-in-top

Seger för damerna

Idag lyckades tjejerna i damlaget få till en vinst mot hitresta Spånga Bromsten. Matchen slutade 4-1 efter 2-1 i halvtid.

Jag kunde bara se första halvlek, men efter en lite trevande start hade Kalix de flesta klara chanserna och borde ledat med något mål, men istället kunde Spånga ta ledningen på en omställning. Det dröjde dock inte så länge innan Emma Andersson kunde kvittera efter en fin passning från Tanja Illarionova. Snart därefter kunde Emma även sätta 2-1 Nu på passning från Maria Strömberg. En som också förtjänar beröm för första halvlek är Nathalie Strömberg som kunde luckra upp på mittfältet och fördelade bollen bra till sina medspelare.

Andra halvlek såg jag inte men läser via elitrapport att Tanja gjorde 3-1 och Emma Lambertsson 4-1. Grattis till segern och lycka till imorgon mot Rättvik kl 10:00.