partners-in-top

Knapp förlust för damerna

Som jag skrev igår fanns chansen att ta poäng mot Härnösand, men starten blev allt annat än vad man hoppats. Härnösand går snabbt upp till 3-0 genom bl a 2 mål av Sandra Timan. Men Kalix kommer tillbaka och gör både 1-3 på straff i den 44:e minuten genom Caroline Strömberg och 2-3 av Tanja Illarionova strax därefter precis före halvtid.

Kalix startar andra halvlek lika bra som man avslutar den första och kvitterar till 3-3 i den 49:e minuten genom Lova Rydell och tar ledningen i den 59:e med andra målet för dagen av Tanja. Sedan står det och väger fram till 79:e minuten då Härnösand kvitterar till 4-4 och dessvärre, med Kalix ögon sett, också tar ledningen med 5-4 i den 87:e minuten, vilket också står sig matchen ut. Matchvinnare för Härnösand blev Isabelle Köhn. Den här gången var det nära poäng för våra tjejer efter en stark upphämtning och nu väntar några hemmamatcher där vi kan heja fram dom till förhoppningsvis en seger. Första chansen är mot Hammarby söndag 15 dec. Vi ses då.