partners-in-top

Full pott för damerna

Andra bortamatchen under helgen och det skulle bli intressant att se hur laget hanterade kritiken efter gårdagens match, trots att man vann. Ja vad tror ni????

6-2 på bortaplan mot Söråker… Räcker det….

Ja, det räcker. Precis som igår går man upp i en 3-0 ledning, där Natalie Strömberg, Tanja Illarionova och Emma Andersson gör var sitt mål. Söråker reducerar dock till 3-1 genom Emelie Brundin men idag ska inte motståndarna komma närmare och resultatet står sig till halvlek.

En bit in i andra halvlek kan Emma göra sitt andra mål, den här gången på straff till 4-1. Det dröjer ett tag till nästa mål och trots att Söråker vinner hörnstatistiken med 10-3, är det Kalix som gör nästa mål genom Tanja och strax därefter gör även Hanna Olsson mål och vi har 6-1 på tavlan och matchen är nog klar. Hörde att Hanna som vanligtvis spelat halv är uppflyttad på mittfältet och jag tror att hon därifrån blir ett större hot offensivt. Det är Emma Lambertsson, 14 år, som övertagit rollen som halv och har varit riktigt duktig.

Söråker reducerar i slutet till 6-2 men det blir en klar seger.

Grattis….

Tränare Erik var nöjd idag och framhåller att försvaret gjorde en riktigt bra match och han menar att flera nog gjorde sin bästa match för säsongen idag. En av de yngre, Linnea Sandberg, fick också hoppa in i anfallet idag och kunde bistå med en assist. Det är bra för framtiden…. Heja Kalix bandy.