partners-in-top

En halvlek räckte inte

Dagens bortamöte med Grycksbo såg ut att bli en jämn historia. Visserligen gick hemmalaget upp i en klar ledning med 4-1 efter 24 min med bl a ett straffmål. Kalix gjorde sen 2 snabba mål inom dryga 2 min, båda av Tanja Illarionova, och det var match igen. Nu trillade målen in med jämna mellanrum och på ytterligare endast 8 min var ställningen 6-5 till hemmalaget, vilket också blev halvtidsresultatet.
Andra halvlek började lite lugnare, men efter 12 min fick Kalix en straff som man tyvärr missade. Typiskt nog gör hemmalaget strax därefter 7-5 istället av den landslagsuttagne Tova Grönoset. Hemmalaget får sedan straff vid 2 tillfällen ytterligare varav en går i mål. Sedan har Grycksbo en bra period och går upp till en ledning med 11-5 och matchen är avgjord. Kalix reducerar vid ytterligare ett tillfälle, men Grycksbo gör ytterligare 3 mål sista 7 minuterna och matchen slutar 15-6 till hemmalaget.
Bara att ladda om för matchen mot Rättvik imorgon.